Aankomende bestuursverkiezingen

Wij als zittend dagelijks bestuur (bestaande uit Wouter Burggraaff, Marian Frijlink, Jorn de Haan, Judith Hup & Sven de Groot) hebben medio 2021 de taak op ons genomen voor het besturen van onze mooie club. Nu zit aankomende september onze zittingsperiode van drie jaar erop en daarom schrijven wij bestuursverkiezingen uit voor september 2024.

Wij vinden dat wij als bestuur een mooie bijdrage hebben mogen leveren aan de groei van onze club. Zo is ons ledenaantal meer dan verdubbeld en hebben we flinke stappen gezet in de professionalisering van BC Arta. Zo staat onze club steeds meer op de kaart in de gemeente Steenwijkerland en zijn we daarnaast begonnen met verschillende initiatieven, zoals de Avondvierdaagse, een jeugdkamp en hebben we een Oldstars team kunnen opzetten. Daarnaast hebben we ook ons 50-jarig jubileum met al onze leden mogen vieren.

Van ons dagelijks bestuur zijn onze voorzitter, secretaris en raadgevend bestuurslid niet herkiesbaar.
Zie het onderstaande document over de bestuursverkiezingen voor meer informatie, met onder andere taakomschrijvingen en meer uitleg.

Ben je geïnteresseerd in één van de functies? Stuur dan een mailtje naar info@bcarta.nl vóór 1 april a.s.
Of heb je vragen over één van de functies, stuur dan ook een mailtje of neem direct contact op met het desbetreffende bestuurslid.

Denk er goed over na of jij wat wil en kan betekenen voor de mooiste club van Steenwijkerland 🏀

Arta bestuursverkiezingen

Terug naar nieuws