Aankondiging bestuursverkiezingen: voorzitter gezocht!

Aankondiging bestuursverkiezingen: voorzitter gezocht!

Na de eerste oproep van afgelopen maart komen we terug op de aanstaande bestuursverkiezingen. Na een aantal aanmeldingen voor verschillende bestuursfuncties zijn wij nog steeds naarstig opzoek naar een voorzitter van onze mooie vereniging. Ben of ken jij iemand die zich geroepen voelt om zich in te zetten voor BC ARTA? Meld je dan zo snel mogelijk (en vóór 1 juli) via info@bcarta.nl.
Ook als je (vrijblijvend) informatie wil inwinnen over wat voorzitter zijn precies inhoudt, mag je altijd een mailtje sturen naar bovenstaand adres. Ook is hieronder nogmaals het overzicht gestuurd met daarin de verschillende bestuursfuncties.

Ondanks deze nog openstaande zoektocht kondigen wij als huidig bestuur wel de bestuursverkiezingen al aan. Deze zullen plaatsvinden tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 18 september. Deze ALV zal net zoals afgelopen jaren weer plaatsvinden in twee delen. Voor de leden en ouders van de U10, U12 & U14 om 18:00-18:45 uur en voor de U16, U18, Heren, Recreanten (1 & 2) & Oldstars om 18:45-19:30 uur.

Zet 18 september dus in je agenda en zorg dat je aanwezig bent bij de ALV.

Namens het gehele bestuur wensen we iedereen alvast een fijne zomer!

Terug naar nieuws